965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*L’actuació servirà com a alternativa al subministrament d’aigua potable mentre s’executen les obres d’impulsió de Margeve-Onaer

Ja s’han començat les obres en l’estació d’impulsió d’aigua potable del carrer de la Font, per la qual s’instal·larà una nova conducció que connectarà la canonada d’Algar- Guadalest amb els dipòsits d’aigua.

Aquesta nova conducció servirà com a alternativa al subministrament d’aigua potable en situació d’extrema urgència, mentre duren les obres d’impulsió de Margeve-Onaer, que es té previst executar en els pròxims mesos. De fet, l’inici de les mateixes depenia, en part, de l’execució d’aquesta nova connexió.

Aquesta nova opció se sumarà a l’aigua subministrada per la Comunitat de Regants de Onaer, que actuarà com a alternativa principal. Així, tan sols es recorrerà a aquesta opció en casos d’extrema urgència.

El projecte, avalat pel departament municipal d’Urbanisme i per la Comunitat General de Regants, garantirà el subministrament d’aigua potable al cent per cent durant una de les obres de major importància que es realitzaran en una de les principals infraestructures hídriques del municipi.

El pressupost de les obres de connexió de la canonada d’Algar-Guadalest amb els dipòsits d’aigua ascendeix a uns 8.000 euros i el termini d’execució és d’aproximadament una setmana.