965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Aquest diumenge alguns membres del Club Esportiu Corredors Callosa han participat en dues proves: la Mitjana Marató de València i a la Pego Trail.
En la MITJANA MARATÓ DE VALÈNCIA TRINIDAD ALFONSO EDP han participat: Elena Picó, José Manuel Añó i Elena Escolar. Una prova en la qual han corregut un total de prop de 9000 corredors. En aquesta ocasió se celebrava el 30 aniversari de la prova.
Aquest diumenge també donava principi la primera prova de l’IV Circuit de Trail de la Marina, la PEGO TRAIL, amb una distància de 19K m i un desnivell de 1100 m+, en la qual han participat un total de 206 corredors, entre els quals es trobaven els següents membres del Club: Rafa Manera, Alfonso Berenguer, Jaume Seguí, Román Trubat, Espe Seguí, Rosa Martínez, Rosa Seguí, José Vte Palacio, José A. Puigcerver i Olga Ferrando.
Rosa Seguí ha aconseguit pujar al podi amb una magnífica 2a posició en la categoria Màster Femenina, amb un temps de 02.49:52.
ENHORABONA A TOTS ELLS!!!
 
[CAS] Este domingo algunos miembros del Club Deportivo Corredores Callosa han participado en dos pruebas: el Mediano Maratón de València y en la Pego Trail.
En el MEDIA MARATÓN DE VALENCIA TRINIDAD ALFONSO EDP han participado: Elena Picó, José Manuel Añó i Elena Escolar. Una prueba en la cual han corrido un total de cerca de 9000 corredores. En esta ocasión se celebraba el 30 cumpleaños de la prueba.
Este domingo también daba principio la primera prueba del IV Circuito de Trail de la Marina, la PEGO TRAIL, con una distancia de 19K m y un desnivel de 1100 m+, en la cual han participado un total de 206 corredores, entre los cuales se encontraban los siguientes miembros del Club: Rafa Manera, Alfonso Berenguer, Jaume Seguí, Román Trubat, Espe Seguí, Rosa Martínez, Rosa Seguí, José Vte Palacio, José A. Puigcerver y Olga Ferrando.
Rosa Seguí ha conseguido subir al podio con una magnífica 2.ª posición en la categoría Máster Femenina, con un tiempo de 02.49:52.
ENHORABUENA A TODOS ELLOS!!!