965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

CLUB DE LECTURA L’ESPILL

Mar 11, 2022Biblioteca, Cultura, Destacadas, Noticias

[VAL] CLUB DE LECTURA L’ESPILL.
La regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz, espera comptar amb tu en aquesta nova proposta que s’inicia amb il·lusió i que es repetirà cada mes.
Ens sembla interessant crear un Club de lectura a la Biblioteca Pública Municipal i acostar la lectura i la cultura als nostres usuaris.
Diu el crític literari Edmund Wilson que «no hi ha dues persones que lligen el mateix llibre» i és just això el que ens sembla meravellós.
La història, els personatges, el lloc en el qual transcorre la història… són viscuts de forma completament diferent per cadascun dels seus lectors i això és el que volem compartir.
Per això si vols participar en aquesta iniciativa informa’t a la Biblioteca i emplena el formulari amb les teues prioritats: Club de lectura Júnior (De 8 a 12 anys), Club de lectura Jove (+ de 14 anys) i Club de Lectura Adults.
T’apuntes?
 
[CAS] CLUB DE LECTURA L’ESPILL.
La concejal de Cultura, Maribel Ferrándiz, espera contar contigo en esta nueva propuesta que se inicia con ilusión y que se repetirá cada mes.
Nos parece interesante crear un Club de lectura en la Biblioteca Pública Municipal y acercar la lectura y la cultura a nuestros usuarios.
Dice el crítico literario Edmund Wilson que «no hay dos personas que leen el mismo libro» y es justo esto el que nos parece maravilloso.
La historia, los personajes, el lugar en el cual transcurre la historia… son vividos de forma completamente diferente por cada uno de sus lectores y esto es el que queremos compartir.
Por eso si quieres participar en esta iniciativa infórmate en la Biblioteca y rellena el formulario con tus prioridades: Club de lectura Junior (De 8 a 12 años), Club de lectura Joven (+ de 14 años) y Club de Lectura Adultos.
Te apuntas?