965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

Els pròxims dies 6 i 8 de desembre els més xicotets de la casa podran gaudir de dues projeccions de cinema infantil gratuïtes en la Casa de Cultura, a partir de les 12.00 hores.

Dijous que ve, 6 de desembre, es projectarà la pel·lícula de Robert Zemeckis ‘Cuento de Navidad’. La cinta presenta a Ebenezer Scrooge (Jim Carrey), un personatge malhumorat i rondinaire que tracta amb menyspreu i dolents modals al seu fidel emprat Bob Cratchit (Gary Oldman) i al seu alegre nebot (Colin Firth). Però, quan l’esperit del Nadal passat, presents i futures ho arrossega a un viatge durant el qual descobreix veritats que sempre s’ha negat a veure, el cor del vell avar s’il·lumina i s’adona que ha d’actuar immediatament per a contrarestar tants anys d’egoisme i rancor. Una gran adaptació del clàssic de Charles Dickens, amb una gloriosa animació per ordinador i tecnologia 3D.

Dissabte que ve, 8 de desembre, es projectarà la pel·lícula animada ‘Home. Hogardulce hogar’. Una història sobre l’alienígena més irritantment optimista de la galàxia que quan es troba fugint de la seua pròpia raça, es veurà forçat a formar equip amb una xica adolescent molt tossuda. Aquests estranys fugitius acabaran salvant el planeta. La pel·lícula està plena de missatges positius per als més xicotets sobre conquistar les pors, comprendre a les persones diferents i conèixer-se a un mateix.