965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Les prebenjamins del CG Les Marines es proclamen campiones autonòmiques El diumenge 22 d’octubre es va celebrar a Guardamar del Segura la fase autonòmica del Campionat d’Espanya Base de conjunts. Fins allí es van desplaçar els dos conjunts del C.G. Els Marines que buscaven una de les 15 places en les seues respectives categories. El conjunt aleví es classificava com a nové, la qual cosa els donava la passada al nacional. Mentre que les prebenjamins s’alçaven amb el títol de campiones autonòmiques. D’aquesta manera, Els Marines acudirà a la gran final del pròxim mes de novembre a Pamplona. A primera hora del matí eixien al tapís les integrants del conjunt aleví del C.G. Els Marines. Daniela Avellà, Sofia Bacanu, Polina Zhukova, Vasilisa Shevtcova, Alessia Diaconescu i Anastasia Devko tenien com a objectiu aconseguir una de les quinze places per al Nacional. En aquesta ocasió els nervis i la pressió d’una competició tan important en la nostra comunitat autònoma, va fer mossa en les joves gimnastes. Malgrat això, van ser capaços de realitzar un exercici sense caigudes d’aparell. Diverses fallades d’execució van minvar la nota, desplaçant-les fins al nové lloc. Encara així aconseguien el seu objectiu en aquesta competició, un dels bitllets per a la fase nacional a Pamplona. La competició es tancava amb l’actuació de les prebenjamins dels Marines. Paula García, Almudena Buigues, Katya Devko, Triana Ruano, Zaira Bessa i Anjelina Mavrova eixien al tapís a demostrar una vegada més, el gran nivell al qual estan aquesta temporada. Les xicotetes gimnastes no van defraudar i van executar un brillant exercici, en el qual la seua altíssima nota de dificultat, sumat a la gran interpretació les va portar a penjar-se l’or, proclamant-se campiones autonòmiques amb un diferència de dos punts i mig respecte a les segones. Així el club calpí aconsegueix un ple i serà present en la pròxima cita nacional amb tots dos conjunts. Des del club es mostren molt feliços amb els resultats obtinguts al llarg de la temporada, que els han fet arribar amb un alt nivell a aquesta competició tan crucial. D’aquesta manera encaren la recta final de la temporada amb gran motivació i esperen continuar collint més èxits en les pròximes competicions nacionals del mes de novembre.
[CAS] Las prebenjamines del CG Les Marines se proclaman campeonas autonómicas
El domingo 22 de octubre se celebró en Guardamar del Segura la fase autonómica del Campeonato de España Base de conjuntos. Hasta allí se desplazaron los dos conjuntos del C.G. Les Marines que buscaban una de las 15 plazas en sus respectivas categorías.
El conjunto alevín se clasificaba como noveno, lo que les daba el pase al nacional. Mientras que las prebenjamines se alzaban con el título de campeonas autonómicas. De esta manera, Les Marines acudirá a la gran final del próximo mes de noviembre en Pamplona.
A primera hora de la mañana salían al tapiz las integrantes del conjunto alevín del C.G. Les Marines. Daniela Avellà, Sofia Bacanu, Polina Zhukova, Vasilisa Shevtcova, Alessia Diaconescu y Anastasia Devko tenían como objetivo conseguir una de las quince plazas para el Nacional. En esta ocasión los nervios y la presión de una competición tan importante en nuestra comunidad autónoma, hizo mella en las jóvenes gimnastas. A pesar de ello, fueron capaces de realizar un ejercicio sin caídas de aparato. Varios fallos de ejecución mermaron la nota, desplazándolas hasta el noveno puesto. Aún así conseguían su objetivo en esta competición, uno de los billetes para la fase nacional en Pamplona.
La competición se cerraba con la actuación de las prebenjamines de Les Marines. Paula García, Almudena Buigues, Katya Devko, Triana Ruano, Zaira Bessa y Anjelina Mavrova salían al tapiz a demostrar una vez más, el gran nivel al que están esta temporada. Las pequeñas gimnastas no defraudaron y ejecutaron un brillante ejercicio, en el que su altísima nota de dificultad, sumado a la gran interpretación las llevó a colgarse el oro, proclamándose campeonas autonómicas con un diferencia de dos puntos y medio respecto a las segundas.
Así el club calpino consigue un pleno y estará presente en la próxima cita nacional con ambos conjuntos.
Desde el club se muestran muy felices con los resultados obtenidos a lo largo de la temporada, que les han hecho llegar con un alto nivel a esta competición tan crucial. De esta forma encaran la recta final de la temporada con gran motivación y esperan seguir cosechando más éxitos en las próximas competiciones nacionales del mes de noviembre.