965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’Ajuntament du a terme una labor contínua de millora del cementeri, que s’incrementen amb la proximitat d’estes dates.
L’alcalde, Andrés Molina, acompanyat pel regidor de Cementeris, Francisco Mendoza i diversos treballadors, ha visitat este matí les instal·lacions.
El cementeri obrirà de forma ininterrompuda des de les huit del matí fins a les 21 hores els dies 29, 30 i 31 d’octubre, fins a a l’1 de novembre, perquè hi haja una amplitud suficient d’hores i que les persones puguen acudir sense aglomeracions i amb totes les facilitats perquè són dates molt assenyalades que provoquen moltes visites.
El servei de transport al cementeri, s’ha ampliat en un dia més que l’any passat. Del dissabte 30 d’octubre al dilluns 1 de novembre hi haurà servei d’anada i volta al cementeri.
 
[CAS] El Ayuntamiento lleva a cabo una labor continua de mejora del cementerio, que se incrementan con la proximidad de estas fechas.
El alcalde, Andrés Molina, acompañado por el concejal de Cementerios, Francisco Mendoza y varios trabajadores, ha visitado esta mañana las instalaciones.
El cementerio abrirá de forma ininterrumpida desde las ocho de la mañana hasta las 21 horas los días 29, 30 y 31 de octubre, hasta al 1 de noviembre, porque haya una amplitud suficiente de horas y que las personas puedan acudir sin aglomeraciones y con todas las facilidades porque son fechas muy señaladas que provocan muchas visitas.
El servicio de transporte al cementerio, se ha ampliado en un día más que el año pasado. Del sábado 30 de octubre al lunes 1 de noviembre habrá servicio de ida y vuelta al cementerio.