965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Recordeu que Callosa tornarà a celebrar el Carnestoltes amb una sèrie d’activitats preparades per l’Ajuntament.
 Els primers a gaudir d’aquesta programació seran els més xicotets. A les 10.00 h en la plaça del Convent, on s’oferirà un esmorzar i i diversos tallers de maquillatge i divertits jocs.
A les 12.30h es realitzarà una cercavila per la carrers del poble perquè tots puguem gaudir de la imaginació i les disfresses dels mes xiquets, acompanyats per la Banda de Música.
A la nit els toca el torn als adults, que lluiran les seues disfresses en la Gran Desfilada de Carnestoltes.
La festa començarà des de la Plaça del Convent a les 23.00h amb una cercavila pels carrers del poble, i en finalitzar s’ha preparat una festa final amb la ‘Xaranga la Bona’ en el local de l’Associació de Moros i Cristians.
 
[CAS]  Recordar que Callosa volverá a celebrar el Carnaval con una serie de actividades preparadas por el Ayuntamiento.
 Los primeros en disfrutar de esta programación serán los más pequeños. A las 10.00 h en la plaza del Convent, donde se ofrecerá un almuerzo y y diversos talleres de maquillaje y divertidos juegos.
A las 12:30h se realizará un pasacalle por la calles del pueblo para que todos podamos disfrutar de la imaginación y los disfraces de los mas peques, acompañados por la Banda de Música.
Por la noche les toca el turno a los adultos, que lucirán sus disfraces en el Gran Desfile de Carnaval.
La fiesta empezará desde la Plaza del Convent a las 23:00 con un pasacalle por las calles del pueblo, y al finalizar se ha preparado una fiesta final con la ‘ Xaranga la Bona’ en el local de la Asociación de Moros y Cristians.