965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La regidora de Medi Ambient, Maribel Ferrándiz, i el regidor de Joventut , Francisco Mendoza, han organitzat un Campus de Voluntariat Juvenil Europeu en col·laboració amb l’Associació De AMICITIA.
Tots els joves interessats a participar en aquesta experiència única d’intercanvi han d’inscriure’s al més prompte possible al Casa de Cultura, ja que són places limitades.
Es tracta d’un Intercanvi Juvenil que tindrà lloc del 16 al 30 d’AGOST a FRANÇA (veure mapa i cartell). Idioma de comunicació anglés per a 4 joves d’entre 18 i 30 anys. Inclou bitllet d’anada i volta, dietes i allotjament.
 
[CAS] La concejal de Medio Ambiente, Maribel Ferrándiz, y el concejal de Juventud , Francisco Mendoza, han organizado un Campus de Voluntariado Juvenil Europeo en colaboración con la Asociación De AMICITIA.
Todos los jóvenes interesad@s en participar en esta experiencia única de intercambio deben inscribirse lo antes posible en el Casa de Cultura, ya que son plazas limitadas.
Se trata de un Intercambio Juvenil que tendrá lugar del 16 al 30 de AGOSTO en FRANCIA (ver mapa y cartel). Idioma de comunicación inglés para 4 jóvenes de entre 18 y 30 años. Incluye billete de ida y vuelta, dietas y alojamiento.