965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Els dies 24 i 25 d’Abril s’han celebrat els Campionats de la Comunitat Valenciana de Kick Boxing, en el Pavelló Esportiu La Raval, de Gandia. Tres esportistes del club de Callosa van estar disputant el campionat, i obtenint un gran resultat per al club.
Dimas German va poder arribar a semifinals, on l’estratègia no va eixir bé, i va aconseguir el tercer lloc de la categoria Júnior, menys de 74kg.
Emma Izquierdo no va defraudar a ningú i va tornar a emportar-se el triomf en la seua categoria senior menys de 65kg, per sèptim any consecutiu.
I com a punt final, el tècnic del club José Guirado, va canviar el seu lloc de cantó per a posar-se els guants i també es va proclamar campió de la categoria Veterans menys de 74 kg.
Estos triomfs els donen l’oportunitat de formar part de l’equip valencià que disputarà el pròxim campionat d’Espanya.
 
[CAS] Los días 24 y 25 de Abril se han celebrado los Campeonatos de la Comunidad Valenciana de Kick Boxing, en el Pabellon Deportivo El Raval, de Gandia. Tres deportistas del club Callosino estuvieron disputando el campeonato, y obteniendo un gran resultado para el club.
Dimas German pudo llegar a semifinales, donde la estrategia no salió bien, y consiguió el tercer puesto de la categoría Junior, menos de 74kg. 
Emma Izquierdo no defraudó a nadie y volvió a llevarse el triunfo en su categoría senior menos de 65kg, por séptimo año consecutivo.
Y como punto final, el técnico del club José Guirado, cambió su puesto de esquina para ponerse los guantes y también se proclamó campeón de la categoría Veteranos menos de 74 kg.
Estos triunfos les dan la oportunidad de formar parte del equipo valenciano que disputará el próximo campeonato de España.