965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Demà 6 de juliol, la gimnasta callosina Laia Martinez, posa rumb a Orense per a disputar el seu primer nacional absolut en la modalitat d’equips.
En aquesta ocasió Laia formarà equip al costat de la gimnasta del club És Vinyet Lara Ponukalin.
Laia aportarà l’exercici de mans lliures, mentre que Lara farà la corda. Amb la suma de tots dos exercicis intentaran situar al CG Els Marines en el més alt de la classificació.
La competició es dividirà en tres dies, sent el divendres a les 19:20h el torn de la classificació de corda, el dissabte a les 21:12h actuarà Laia. I el diumenge disputaran les finals.
Des del club volen desitjar molta sort a aquestes dues joves gimnastes que s’enfronten al seu segon campionat d’Espanya d’aquesta temporada i el primer en categoria absoluta.
Sort!!!!!
 
[CAS] Mañana 6 de julio, la gimnasta callosina Laia Martinez, pone rumbo a Ourense para disputar su primer nacional absoluto en la modalidad de equipos.
En esta ocasión Laia formará equipo junto a la gimnasta del club Es Vinyet Lara Ponukalin.
Laia aportará el ejercicio de manos libres, mientras que Lara hará la cuerda. Con la suma de ambos ejercicios intentarán situar al CG Les Marines en lo más alto de la clasificación.
La competición se dividirá en tres días, siendo el viernes a las 19:20h el turno de la clasificación de cuerda, el sábado a las 21:12h actuará Laia. Y el domingo disputarán las finales.
Desde el club quieren desear mucha suerte a estas dos jóvenes gimnastas que se enfrentan a su segundo campeonato de España de esta temporada y el primero en categoría absoluta.
Suerte!!!!!