965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Del 3 al 8 de gener, la província d’Alacant albergarà la gran festa de l’handbol base nacional.
Callosa d’en Sarrià serà seu del pròxim Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’handbol que tindrà lloc del 3 al 8 de gener de 2023 a la província d’Alacant. La localitat de la Marina Baixa, situada en el cor de la Serra de Bérnia, obri les seues portes a l’handbol base.
Amb el Pavelló Municipal, una instal·lació amb solera i adaptada a l’alta competició, Callosa d’en Sarrià vibrarà amb la gran festa de l’handbol base els primers dies de 2023 acollint partits de les categories infantils, cadets i juvenils; tant femenines, com a masculines.
El CESSA Costa Blanca 2023 reunirà més de 3.000 esportistes d’edats compreses entre els 12 i els 18 anys, convertint a la província d’Alacant en la capital de l’handbol estatal amb més de 320 partits que tindran lloc en 14 pavellons d’11 localitats de les comarques de La Marina Alta, La Marina Baixa i L’Alacantí.
Un campionat que és possible gràcies al suport indispensable que la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana rep d’institucions com la Real Federació Espanyola d’Handbol, el Consell Superior d’Esports, la Generalitat Valenciana, la Fundació Trinidad Alfonso, Turisme Comunitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i el Patronat de Turisme Costa Blanca.
 
[CAS] Del 3 al 8 de enero, la provincia de Alicante albergará la gran fiesta del balonmano base nacional.
Callosa d’en Sarrià será sede del próximo Campeonato de España de Selecciones Autonómicas de balonmano que tendrá lugar del 3 al 8 de enero de 2023 en la provincia de Alicante. La localidad de la Marina Baixa, ubicada en el corazón de la Sierra de Bérnia, abre sus puertas al balonmano base.
Con el Pabellón Municipal, una instalación con solera y adaptada a la alta competición, Callosa d’en Sarrià vibrará con la gran fiesta del balonmano base los primeros días de 2023 acogiendo partidos de las categorías infantiles, cadetes y juveniles; tanto femeninas, como masculinas.
El CESA Costa Blanca 2023 reunirá a más de 3.000 deportistas de edades comprendidas entre los 12 y los 18 años, convirtiendo a la provincia de Alicante en la capital del balonmano estatal con más de 320 partidos que tendrán lugar en 14 pabellones de 11 localidades de las comarcas de La Marina Alta, La Marina Baixa y L’Alacantí.
Un campeonato que es posible gracias al apoyo indispensable que la Federación de Balonmano de la Comunitat Valenciana recibe de instituciones como la Real Federación Española de Balonmano, el Consejo Superior de Deportes, la Generalitat Valenciana, la Fundación Trinidad Alfonso, Turisme Comunitat Valenciana, la Diputación de Alicante y el Patronato de Turismo Costa Blanca.