965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Des del passat dia 30 de juny i fins al dia 3 de juliol, es va celebrar en el palau municipal dels esports de Vista Alegre a Còrdova el campionat d’Espanya de Kick Boxing.
Aquest esdeveniment organitzat conjuntament per la Federació Espanyola de Kick Boxing i la Federació Andalusa va comptar amb la participació de més de mil cinc-cents participants.
L’esportista Emma Izquierdo Vals del Club Kick Boxing de Callosa d´a Sarrià, va formar part com en anys anteriors de l’equip de la selecció de la Comunitat Valenciana.
La nostra lluitadora va participar en dues modalitats diferents. En la modalitat de Light Contact, després de passar diverses eliminatòries, va aconseguir alçar-se amb la victòria en una final on va demostrar ser superior al seu rival.
Després va arribar el torn de la modalitat de Kick Boxing, on després de diverses eliminatòries també va arribar a la final. Després de tants combats el cansament va fer mossa en l’esportista i se li va escapar la victòria per tan sols un punt.
Gran resultat per a l’esportista del club Callosí que torna a casa amb un or i una plata.
!Enhorabona Campiona.
 
[CAS] Desde el pasado día 30 de junio y hasta el día 3 de julio, se celebró en el palacio municipal de los deportes de Vista Alegre en Córdoba el campeonato de España de Kick Boxing.
Este evento organizado conjuntamente por la Federación Española de Kick Boxing y la Federación Andaluza contó con la participación de más de mil quinientos participantes.
La deportista Emma Izquierdo Vales del Club Kick Boxing de Callosa d´en Sarriá, formó parte como en años anteriores del equipo de la selección de la Comunidad Valenciana.
Nuestra luchadora participó en dos modalidades diferentes. En la modalidad de Light Contact, después de pasar varias eliminatorias, consiguió alzarse con la victoria en una final donde demostró ser superior a su rival.
Después llegó el turno de la modalidad de Kick Boxing, donde tras varias eliminatorias también llegó a la final. Después de tantos combates el cansancio hizo mella en la deportista y se le escapó la victoria por tan solo un punto.
Gran resultado para la deportista del club Callosino que vuelve a casa con un oro y una plata.
!Enhorabuena Campeona