965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Ja tenim el cartell de presentació i vídeo promocional del Campionat d´Enduro MTB de la Comunitat Valenciana 2021, que tindrà lloc el 19 de Setembre de 2021 a Callosa d’en Sarrià.
Aquesta presentació ha tingut lloc a l’ajuntament de Callosa d’en Sarrià on han assistit autoritats locals i la junta del Club Ciclista Sarrià.
Han sigut presents: l’alcalde, Andrés Molina, el regidor d’esports, Francisco Mendoza, Juanja López, Vicente Pérez, Paco Soriano, Jorge Picón, Francisco López, Joaquín Mauro Lapera i David Sánchez.
 
[CAS] Ya tenemos el cartel de presentación y video promocional del Campeonato de Enduro MTB de la Comunidad Valenciana 2021, que tendrá lugar el 19 de Septiembre de 2021 en Callosa d’en Sarrià.
Esta presentación ha tenido lugar en el ayuntamiento de Callosa d’en Sarrià dónde han asistido autoridades locales y la junta del Club Ciclista Sarriá.
Han estado presentes: el alcalde, Andrés Molina, el regidor de deportes, Francisco Mendoza, Juanja López, Vicente Pérez, Paco Soriano, Jorge Picón, Francisco López, Joaquín Mauro Lapera y David Sánchez.