965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La Regidora de Sanitat de l’Ajuntament, Maribel Ferrándiz, ha donat per finalitzada la Campanya de Vacunació Antirràbica de Gossos, que enguany s’ha desenvolupat del 23 al 27 d´agost.
La campanya, que ha comptat amb la col·laboració de la Clinica Veterinària Reubel R. Eugenia, ha permés als veïns vacunar a les seues mascotes a preus reduïts. En total han sigut més de 70 els animals vacunats 
“Estem molt contents amb el desenvolupament de la campanya”, ha assenyalat la regidora de l’Àrea, “perquè les dades mostren la pujada exponencial que s’ha produït en el nombre de vacunacions de mascotes respecte a altres campanyes; això és un reflex de l’alt grau de conscienciació dels veïns respecte a la protecció dels animals de companyia”.
 
[CAS] La Concejal de Sanidad del Ayuntamiento, Maribel Ferrándiz, ha dado por finalizada la Campaña de Vacunación Antirrábica de Perros, que este año se ha desarrollado del 23 al 27 de agosto.
La campaña, que ha contado con la colaboración de la Clinica Veterinaria Reubel R. Eugenia, ha permitido a los vecinos vacunar a sus mascotas a precios reducidos. En total han sido más de 70 los animales vacunados 
“Estamos muy contentos con el desarrollo de la campaña”, ha señalado la concejal del área, “porque los datos muestran la subida exponencial que se ha producido en el número de vacunaciones de mascotas respecto a otras campañas; esto es un reflejo del alto grado de concienciación de los vecinos respecto a la protección de los animales de compañía”.