965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*Centenars de persones van participar ahir en la IV Marxa Solidària en Família contra el Càncer

Centenars de callosins i callosines van mostrar ahir la seua solidaritat en la lluita contra el càncer participant en la IV Marxa Solidària en Família contra el Càncer, organitzada per l’Ajuntament, en col·laboració amb les associacions Aspanion i Anémona.

La iniciativa va commemorar el Dia Mundial contra el Càncer i va tindre com a objectiu recaptar fons per a les dues associacions esmentades, l’associació de xiquets amb càncer Aspanion, així com per a l’Associació Anémona (Grup d’autoajuda per a dones amb càncer de mama i ginecològic).

La marxa va arrancar a les onze del matí des de la plaça del Convent per a recórrer diversos carrers del municipi, que es van cobrir de samarretes commemoratives de la marxa com a símbol de la lluita contra aquesta malaltia.

La Marxa va estar encapçalada per les autoritats municipals, amb l’alcalde, Josep Saval, i l’edil de Sanitat, Estela Menaches, al capdavant, acompanyant-los la regidora de l’equip de govern Lumi Puigcerver, i els edils de l’Oposició Antonio Solbes, Maribel Ferrandiz, Alicia Saval, Alfonso Puigcerver i Rosa Mari Savall. Al costat d’ells estaven els representants de les associacions Aspanion i Anemone i tota una marea de persones que van voler mostrar el seu suport i solidaritat a aquesta bona causa.

Des de l’Ajuntament s’ha agraït la seua implicació a Aspanion, a Anémona, a l’associació d’Estimes de Casa de Callosa, a la Policia Local, a Protecció Civil, Aprenent, a la Colla El Pinyol, a Corredors Callosa, als empleats municipals, així com a tota les persones que van participar en la marxa.