965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

L’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, ha signat aquest matí la petició comarcal per la qual es reclama al Ministeri de Foment, a la Presidència de la Generalitat Valenciana i a la Conselleria de Sanitat que “conjuminen les seues forces” perquè, en el menys temps possible, es dote a l’Hospital comarcal de la Marina Baixa d’accessos des de la carreta N-332.

Josep Saval, acompanyat pel regidor de l’equip de govern, Vicent Llobell, ha signat el document en un acte celebrat aquest matí en l’Hospital de la Vila Joiosa, en el qual han participat alcaldes i representants municipals dels diferents municipis de la Marina Baixa.

En l’escrit els alcaldes de la comarca sol·liciten a les tres administracions implicades que l’obertura d’aquests accessos “es faça realitat, en el menor temps possible” i destaca que és “fonamental treballar junts” per a aconseguir aquest objectiu. Així mateix, es manifesta que és “imprescindible que es prioritze i agiliten els tràmits d’aquest projecte i que no quede condicionat per altres projectes més ambiciosos, sinó que siga el nucli fonamental del mateix”.