965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*L’Ajuntament ha habilitat un autobús gratuït per a assistir a l’acte que enguany se celebra a l’Alfàs del Pi

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha habilitat un autobús gratuït per a tota persona que desitge participar en la Marxa Solidària de la Marina Baixa contra la Violència de Gènere que tindrà lloc a l’Alfàs del Pi diumenge que ve, 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

L’eixida de l’autobús serà a les 09.00 hores des de la parada d’Alsa, ja que els actes de la marxa solidària començaran a les 10.00 hores en l’esplanada de la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi. Es començarà amb un desdejuni. Es prosseguirà amb la lectura del manifest per totes les regidores d’Igualtat de la comarca i, a continuació, arrancarà la marxa. Després de la marxa, es guardarà un minut de silenci per totes les dones mortes víctimes de la violència masclista i es finalitzarà amb la representació d’una obra de teatre titulada ‘Qué niña más bonita’ interpretada pel grup Medusa Teatre.

Les persones del municipi interessades a participar hauran d’inscriure’s prèviament en la Casa de Cultura, on també es posaran a la venda en els pròxims dies samarretes per a la marxa a un preu de 8 euros, el benefici dels quals es destinarà a l’associació comarcal de víctimes de violència de gènere ‘Mujeres con Voz’.