965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, a través de la Regidoria d’Igualtat, ha organitzat una Setmana de la Dona repleta d’activitats de conscienciació per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, que se celebra cada 8 de març. Les activitats es desenvoluparan del 4 al 9 de març.

El dia 4 de març arrancarà la Setmana de la Dona amb l’actuació de la Rondalla La Il.lusió de l’AAM. Serà a partir de les 18.30 hores a la Casa de Cultura. A continuació s’entregarà la recaptació de la IV Marxa contra el Càncer a les associacions beneficiàries, Aspanion i Anémona. Aquesta activitat està organitzada per l’Associació d’Ames de Casa de Callosa d’en Sarrià.

El dia 5 de març començarà un taller gratuït de Defensa Personal que es desenvoluparà durant el mes de març, els dimarts i dijous, en horari de 19.00 a 20.00 hores en el Poliesportiu Municipal. Les dones interessades podran inscriure’s tant a la Casa de Cultura com en el Poliesportiu.

El dia 6 de març, a les 18.30 hores, a la Casa de Cultura se celebrarà un taller d’art a càrrec de Marina Yepes, sota el títol ‘El fil roig de l’amor romàntic’.

El dia 7 de març, a les 19.00 hores, a la Casa de Cultura s’ha organitzat el taller de Risoterapia ‘Riure en moviment’.

El dia 8 de març tindrà lloc a la Vila Joiosa la Trobada Comarcal de Dons de la Marina Baixa, en la qual participarà Callosa d’en Sarrià. El viatge serà gratuït i l’eixida per a desplaçar-se fins a la Vila Joiosa serà a les 16.30 hores des de la parada d’Alsa. A les 17.30 està prevista la recepció de les assistents al parc de la Barbera i un berenar. Finalment, a les 19.00 hores es representarà a l’Auditori de la Vila Joiosa l’obra de teatre ‘La xica poregosa que fingia ser valenta’. Les inscripcions s’hauran de formalitzar a la Casa de Cultura. Les places són limitades.

Per últim, el dia 9 de març, a les 17.30 hores, a la Casa de Cultura es projectarà el documental ‘La bretxa’ i a les 20.00 hores a la Casa de la Música la Colla l’Algar de l’AAM oferirà l’actuació ‘Anem de guateque’.

La Setmana de la Dona està organitzada per l’Ajuntament mitjançant els fons rebuts del Ministeri de Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat, i en col·laboració amb l’Associació d’Ames de Casa de Callosa d’en Sarrià, l’AAM i el Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa.