965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*El projecte es presentarà el pròxim 5 de febrer, a, les 19.00 hores, a la Casa de Cultura

Callosa d’en Sarrià, a través de la Regidoria d’Igualtat, desenvoluparà a partir d’aquest mes de febrer el projecte d’educació esportiva ‘La vida en joc’ que té com a objectiu la prevenció de la violència de gènere en els joves, així com el desenvolupament de valors positius per a eradicar actituds discriminatòries mitjançant la pràctica esportiva extraescolar.

El projecte consistirà en el desenvolupament d’activitats extraescolars de Multiesport que es realitzaran dos dies per setmana en el Poliesportiu Municipal de forma gratuïta. Els dies serà els dimarts i els dijous en horari de 17.30 a 19.00 hores, iniciant-se les jornades el pròxim 7 de febrer. Les activitats estaran dirigides a adolescents del municipi de 12 a 18 anys.

A més de les jornades esportives, dins del projecte s’oferiran conferències amb experts sobre hàbits d’alimentació saludable, sobre gestió emocional i prevenció de l’estrés i sobre prevenció de la violència de gènere.

El projecte es presentarà a la ciutadania dimarts que ve, 5 de febrer, a les 19.00 hores, a la Casa de Cultura. L’acte serà inaugurat per la regidora d’Igualtat, Estela Menaches, i, a continuació, s’oferirà una xarrada, a càrrec de Fede Carreres (Doctor en Ciències de l’Esport), sobre els valors de l’esport per a ser millors esportistes, millors persones i una millor societat. Finalment, s’oferirà informació sobre el projecte a càrrec de Carles Machancoses (Llicenciat en Ciències de l’Esports).

El projecte ‘La vida en joc’ està organitzat per la Regidoria d’Igualtat, en col·laboració amb MVP Sport, i es finançarà mitjançant la subvenció rebuda del Ministeri de Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat.