965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, a través de la Regidoria d’Igualtat, ha organitzat una Setmana de la Dona repleta d’activitats de conscienciació per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, que se celebra cada 8 de març. Les activitats es desenvoluparan del 4 al 9 de març.

El dia 4 de març arrancarà la Setmana de la Dona amb l’actuació de la Rondalla La Il.lusió de l’AAM. Serà a partir de les 18.30 hores a la Casa de Cultura. A continuació s’entregarà la recaptació de la IV Marxa contra el Càncer a les associacions beneficiàries, Aspanion i Anémona. Aquesta activitat està organitzada per l’Associació d’Ames de Casa de Callosa d’en Sarrià.

El dia 5 de març començarà un taller gratuït de Defensa Personal que es desenvoluparà durant el mes de març, els dimarts i dijous, en horari de 19.00 a 20.00 hores en el Poliesportiu Municipal. Les dones interessades podran inscriure’s tant a la Casa de Cultura com en el Poliesportiu.

El dia 6 de març, a les 18.30 hores, a la Casa de Cultura se celebrarà un taller d’art a càrrec de Marina Yepes, sota el títol ‘El fil roig de l’amor romàntic’.

El dia 7 de març, a les 19.00 hores, a la Casa de Cultura s’ha organitzat el taller de Risoterapia ‘Riure en moviment’.

El dia 8 de març tindrà lloc a la Vila Joiosa la Trobada Comarcal de Dones de la Marina Baixa, en la qual participarà Callosa d’en Sarrià. El viatge serà gratuït i l’eixida per a desplaçar-se fins a la Vila Joiosa serà a les 16.30 hores des de la parada d’Alsa. A les 17.30 està prevista la recepció de les assistents al parc de la Barbera i un berenar. Finalment, a les 19.00 hores es representarà a l’Auditori de la Vila Joiosa l’obra de teatre ‘La xica poregosa que fingia ser valenta’. Les inscripcions s’hauran de formalitzar a la Casa de Cultura. Les places són limitades.

Per últim, el dia 9 de març, a les 17.30 hores, a la Casa de Cultura es projectarà el documental ‘La bretxa’ i a les 20.00 hores a la Casa de la Música la Colla l’Algar de l’AAM oferirà l’actuació ‘Anem de guateque’.

L’Ajuntament oferirà una picaeta en els actes celebrats a la Casa de Cultura com a colofó.

La Setmana de la Dona està organitzada per l’Ajuntament mitjançant els fons rebuts del Ministeri de Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat, i en col·laboració amb l’Associació d’Ames de Casa de Callosa d’en Sarrià, l’AAM i el Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa.