965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*La prova de muntanya consta de 24 Km amb 1.300 metres de desnivell positiu

El Club esportiu Corredors de Callosa (CoCa), en col·laboració amb l’Ajuntament i amb Caixacallosa, ha organitzat el Primer Almedia Trail que se celebrarà aquest diumenge, 13 de gener, des de la plaça del Convent.

Aquesta carrera de muntanya constarà de 24 Km i de 1.300 metres de desnivell positiu. L’eixida tindrà lloc a partir de les 08.30 hores i els participants hauran de completar el recorregut en un màxim de 5 hores. El recorregut discorrerà per paratges limítrofs a Callosa d’en Sarrià, passant per les partides de Massatava i Farnines, descendint i recorrent el riu Guadalest, s’ascendirà per la solana de Gorges, fent cim en el Penyonets i es descendirà per la ombría del Rastrell (Xortà), per a després tornar cap a la Serra d’Almèdia, fent cim i baixant de nou fins a la plaça del Convent del municipi de Callosa d’en Sarrià. En total el recorregut abastarà els municipis de Callosa d’en Sarrià, Polop, Benimantell i el Castell de Guadalest.

En el Trail podran participar corredors i corredores majors de 18 anys en les seues diferents categories. Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cada categoria. Aquesta prova s’engloba dins de les onze carreres de muntanya que conformen el recentment constituït Circuit Trail La Marina.

Es comptarà amb avituallaments sòlids i líquids repartits al llarg del trajecte, així com amb assistència sanitària en un punt intermedi i en meta. Es comptarà a més amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, així com de nombrosos voluntaris de Coca, Club Ciclista Sarrià i veïns del municipi.

Els interessats a participar encara poden formalitzar les inscripcions a través de la web www.mychip.es (Link: https://www.mychip.es/evento/almedia-trail-1)

Des de l’organització s’ha animat als amants de l’esport a gaudir de la competició, ja siga corrent o animant als corredors, en una jornada festiva en foment de l’esport que es desenvoluparà en la plaça del Convent.