965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[val] La campanya #BONPROFIT de la FVMP (Federació valenciana de municipis i províncies) està en marxa! Es tracta que realitzes una recepta amb un o més d’aquests productes valencians: oli d’oliva, arròs o xocolate.
Vols participar-hi?
Has d’enviar la recepta al correu: aviva@callosa.es, compartir-la en les teues xarxes socials junt a una fotografia amb el plat elaborat i amb l’etiqueta #bonprofitfvmp. Ens posarem en contacte amb tu per lliurar-te el teu obsequi, fins que finalitzen les existències, el qual consta de tres productes valencians:
– Arròs de l’Albufera
– Oli de La Jana
– Xocolate de Montserrat
A més la regidora de Normalització lingüística, Maribel Ferrándiz, anima els ciutadans a participar en aquesta campanya tan bonica i a compartir plats típics de la nostra gastronomia ja que així estaríem incentivant la nostra cuina callosina.
Si tens qualsevol dubte pots telefonar al 671034009.
 
[cas] La campaña #BONPROFIT de la FVMP (Federación valenciana de municipios y provincias) está en marcha! Se trata que realizas una receta con uno o más de estos productos valencianos: aceite de oliva, arroz o chocolate.
Quieres participar?
Tienes que enviar la receta al correo: aviva@callosa.es, compartirla en tus redes sociales junto a una fotografía con el plato elaborado y con el hashtag #bonprofitfvmp. Nos pondremos en contacto contigo para librarte tu obsequio, hasta que finalizan las existencias, el cual consta de tres productos valencianos:
– Arroz de la Albufera
– Aceite de La Jana
– Chocolate de Montserrat
Además la regidora de Normalización lingüística, Maribel Ferrándiz, anima los ciudadanos a participar en esta campaña tan bonita y a compartir platos típicos de nuestra gastronomía puesto que así estaríamos incentivando nuestra cocina callosina.
Si tienes cualquier duda puedes telefonear al 671034009.