965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz, ens convida a participar en una nova edició de l’activitat “Cita a cegues amb un llibre”.
Des del dimecres 9 de febrero fins el dimecres 16 de febrer la Biblioteca L’Espill vos proposa tenir una” Cita a cegues amb un llibre”. Una proposta atrevida que la biblioteca fa als lectors més atrevits. L’expositor de novetats serà el lloc de trobada. Alli, embolicats en paper s’amaguen històries que valen la pena conéixer. “Llibres sorpresa” que no es descobriran fins que el lector els hagen prestat. És tracta d’una selecció de llibres recomanats feta amb molt d’amor. Atreveix-te a tenir una cita a cegues amb un llibre. 
Atreveix-te a passar una estupenda vetllada … o el que sorgisca.
 
[CAS] La concejal de Cultura, Maribel Ferrándiz, nos invita a participar en una nueva edición de la actividad “Cita a ciegas con un libro”.
Desde el miércoles 9 de febrero hasta el miércoles 16 de febrero la Biblioteca L’Espill nos propone tener una” Cita a ciegas con un libro”. Una propuesta atrevida que la biblioteca hace a los lectores más atrevidos. El expositor de novedades será el lugar de encuentro. Allí, envueltos en papel se esconden historias que merecen la pena conocer. “Libros sorpresa” que no se descubrirán hasta que el lector los haya prestado. Se trata de una selección de libros recomendados hecho con mucho de amor. Atrévete a tener una cita a ciegas con un libro. 
Atrévete a pasar una estupenda velada … o el que surja.