965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Un any més, Aviva Callosa, l’oficina de promoció del valencià dirigida per Maribel Ferrándiz, repartirà al voltant de 800 Cartes de Reis perquè la població infantil de Callosa puga dirigir-se a l’atenció de Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, a fi de demanar els seus desitjos i regals que esperen per al pròxim 6 de gener.
Les cartes es repartiran directament en els centres educatius del municipi, a més a la Biblioteca pública municipal també les podran trobar a partir de desembre.
 
[CAS] Un año más, Aviva Callosa, la oficina de promoción del valenciano dirigida por Maribel Ferrándiz, repartirá alrededor de 800 Cartas de Reyes para que la población infantil de Callosa pueda dirigirse a la atención de Sus Majestades, Reyes Magos de Oriente, a fin de pedir sus deseos y regalos que esperen para el próximo 6 de enero.
Las cartas se repartirán directamente en los centros educativos del municipio, además a la Biblioteca pública municipal también las podrán encontrar a partir de diciembre.