965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’Associació de Moros i Cristians de Callosa d’en Sarrià va presentar anit dissabte als nous càrrecs festers que van prendre el testimoni per a les festes d’octubre. Nombroses persones es van reunir en la plaça del Convent per a conéixer als màxims representants de les festes d’enguany.
L’acte va començar amb la tradicional Recollida de Càrrecs. Els membres de la junta rectora presidida per Miguel Sanchis van recollir als càrrecs festers sortints i els entrants per les seues cases, acompanyats per la banda de música de la Associació d’Amics de la Música fins a la plaça del Convent.
Sobre les onze de la nit va donar principi l’acte de presentació amb el traspàs de càrrecs en la plaça del Convent. Els banderers sortints del bàndol moro i cristià van entregar als seus successors les corresponents banderes, els ambaixadors van fer lliurament dels pergamins als nous representants com a símbol del seu càrrec i els capitans van fer el traspàs del seu càrrec amb el lliurament d’espases. L’acte a més es va amenitzar amb l’actuació musical de la Gran Babilon i el DJ Jordi.
 
[CAS] La Asociación de Moros y Cristianos de Callosa d’en Sarrià presentó anoche sábado a los nuevos cargos festeros que tomaron el testigo para las fiestas de octubre. Numerosas personas se reunieron en la plaza del Convent para conocer a los máximos representantes de las fiestas de este año.
El acto comenzó con la tradicional Recogida de Cargos. Los miembros de la junta rectora presidida por Miguel Sanchis recogieron a los cargos festeros salientes y los entrantes por sus casas, acompañados por la banda de música de la Associació d’Amics de la Música hasta la plaza del Convent.
Sobre las once de la noche dio comienzo el acto de presentación con el traspaso de cargos en la plaza del Convent. Los abanderados salientes del bando moro y cristiano entregaron a sus sucesores las correspondientes banderas, los embajadores hicieron entrega de los pergaminos a los nuevos representantes como símbolo de su cargo y los capitanes hicieron el traspaso de su cargo con la entrega de espadas. El acto además se amenizó con la actuación musical de La Gran Babilon y el DJ Jordi.