965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’alcalde, Andrés Molina, i el president de l´Associació Amics de la Música, Alberto Saval, han sigut les encarregats de rubricar el conveni que “materialitza la forta relació de Callosa amb la música”, acompanyats per la regidor de Cultura, Maribel Ferrándiz i pel director de l’associació, Vicente Benimeli.
L’alcalde i la regidora de Cultura, ha recordat que “l’Ajuntament manté un ferm compromís amb el foment de la cultura en general i amb les associacions i col·lectius culturals de Callosa perquè ells són els millors valedors de la cultura ”.
 
[CAS] El alcalde, Andrés Molina, y el presidente de la Associació Amics de la Música, Alberto Saval, han sido las encargados de rubricar el convenio que “materializa la fuerte relación de Callosa con la música”, acompañados por la regidor de Cultura, Maribel Ferrándiz y por el director de la asociación, Vicente Benimeli.
El alcalde y la concejal de Cultura, ha recordado que “el Ayuntamiento mantiene un firme compromiso con el fomento de la cultura en general y con las asociaciones y colectivos culturales de Callosa porque ellos son los mejores valedores de la cultura ”.