965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’alcalde, Andrés Molina, juntament amb la regidora de cultura, Maribel Ferrándiz ha signat este dimecres el conveni de col·laboració amb l´Asociació Amics de la Música (AAM) per a donar suport a l’activitat d’esta entitat cultural i musical.
El conveni manté la fórmula d’anys anteriors ja que el document es renova cada any. Però enguany l’aportació econòmica s’ha vist augmentada fins a aconseguir els 42..000 euros, que ajudaran al fet que l´AAM mantinga les seues activitats i en particular la seua Escola de Música en la qual reben formació centenars d’alumnes.
 
[CAS] El alcalde, Andrés Molina, junto con la concejal de cultura, Maribel Ferrándiz ha firmado este miércoles el convenio de colaboración con la ‘Asociació Amics de la Música’ (AAM) para apoyar la actividad de esta entidad cultural y musical.
El convenio mantiene la fórmula de años anteriores ya que el documento se renueva cada año. Pero este año la aportación económica se ha visto aumentada hasta alcanzar los 42..000 euros, que ayudarán a que la AAM mantenga sus actividades y en particular su Escuela de Música en la que reciben formación cientos de alumnos.