965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*Durant l’actuació es va fer lliurament de la recaptació de la IV Marxa contra el Càncer a les associacions Aspanion i Anémona

Els actes de la Setmana de la Dona, que commemoren el Dia Internacional de la Dona, van arrancar ahir a la vesprada amb l’actuació de la Rondalla La Il.lusió de l’AAM. Amb la Casa de Cultura abarrotada els membres de la Rondalla van oferir un repertori variat per a tots els gustos que va culminar amb una versió del conegut tema ‘Resistiré’ del Dúo Dinámico que va acompanyar el públic assistent amb les palmes.

L’acte va estar organitzat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, que dirigeix l’edil Estela Menaches, i per l’Associació d’Ames de Casa de la localitat, presidida per Almerinda Manera. Durant l’actuació es va aprofitar per a fer lliurament de la recaptació de la IV Marxa contra el Càncer a les associacions beneficiàries, Aspanion i Anémona.

Tal com s’havia anunciat, l’Ajuntament, dels 6.000 euros que va recaptar amb la celebració de la marxa, va entregar 3.000 euros a l’associació de xiquets amb càncer Aspanion, representada per José Bernardo García Blanquer, i altres 3.000 euros a Anémona (Grup d’autoajuda per a dones amb càncer de mama i ginecològic), representada per la seua presidenta, María Soler Botella, que va estar acompanyada per diverses integrants de l’entitat. En el lliurament van participar les responsables de l’Associació d’Ames de Casa i els membres de la Corporació Municipal presents en l’acte, encapçalats per l’edil d’Igualtat i Sanitat, Estela Menaches.

D’altra banda, l’Associació d’Ames de Casa va entregar la recaptació de 1.000 euros que va aconseguir amb la celebració de la representació teatral ‘Cinc Entremesos del Segle d’Or’ a Anémona. Així mateix, van entregar un obsequi als membres de la Rondalla.

Després de l’acte d’ahir, hui continuarà la Setmana de la Dona amb l’inici d’un taller gratuït de Defensa Personal que es desenvoluparà durant tot el mes de març, els dimarts i dijous, en horari de 19.00 a 20.00 hores en el Poliesportiu Municipal.