965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Des de fa uns quants anys l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià va decidir, en commemoració del 9 d’octubre, homenatjar aquelles persones, entitats o empreses del poble que per un motiu o altre hagueren destacat o tingueren alguna trajectòria profesional ascendent.
Enguany l’homenatge va dirigit a la nostra Cooperativa agrícola Ruchey, exemple i model a seguir per altres cooperatives. Ja en el 2002 va rebre un guardó per part de la Generalitat Valenciana com a millor cooperativa agrària.
L’acte se celebrarà el dia 26 d’octubre a les 18.00h a la Casa de Cultura. Tota aquella persona que vullga acompanyar-nos està invitada.
 
[CAS] Desde hace unos cuantos años el Ayuntamiento de Callosa d’en Sarrià decidió, en conmemoración del 9 de octubre, homenajear aquellas personas, entidades o empresas del pueblo que por un motivo u otro hubieron destacado o tuvieron alguna trayectoria profesional ascendente.
Este año el homenaje va dirigido a nuestra Cooperativa agrícola Ruchey, ejemplo y modelo a seguir por otras cooperativas. Ya en el 2002 recibió un galardón por parte de la Generalitat Valenciana como mejor cooperativa agraria.
El acto se celebrará el día 26 de octubre a las 18.00h en la Casa de Cultura. Toda aquella persona que desee acompañarnos está invitada.