965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’Alberg la Marina de Teulada Moraira acollirà el proper cap de setmana la 1a Trobada de Corresponsals Juvenils de la Marina Alta i la Marina Baixa, on participen 9 joves de l’IES Rodolfo Llopis de Callosa d’en Sarrià.
Allí, un centenar de joves intercanviaran experiències al voltant del seu rol com a interlocutors locals entre la joventut i l’administració.
Les jornades formatives i lúdiques inclouen diferents tallers al voltant dels principals àmbits d’actuació i preocupació juvenil: gestió de la informació juvenil, igualtat, medi ambient, voluntariat i salut.
 
[CAS] El Albergue La Marina de Teulada Moraira acogerá el próximo fin de semana el 1.º Encuentro de Corresponsales Juveniles de la Marina Alta y la Marina Baixadonde particparán 9 jóvenes del IES Rodolfo Lopis de Callosa d’en Sarrià.
Allí, un centenar de jóvenes intercambiarán experiencias alrededor de su rol como interlocutores locales entre la juventud y la administración.
Las jornadas formativas y lúdicas incluyen diferentes talleres alrededor de los principales ámbitos de actuación y preocupación juvenil: gestión de la información juvenil, igualdad, medio ambiente, voluntariado y salud.