• ca
  • es
Inici » Cultura » Xavi Castillo presenta el 27 agost a Callosa d’en Sarrià el seu espectacle ‘Veriueu- ho!’

Xavi Castillo presenta el 27 agost a Callosa d’en Sarrià el seu espectacle ‘Veriueu- ho!’

| 18 juliol, 2016

XAVI CASTILLO 16

*Les entrades ja estan a la venda a la Casa de Cultura ‘Jaume Pastor Fluixà’

L’humorista alcoià Xavi Castillo presentarà el pròxim 27 d’agost a Callosa d’en Sarrià el seu espectacle ‘Veriueu- ho!’. Serà en el pati del col·legi Bernat de Sarrià, a les 23.00 hores. L’actuació de Xavi Castillo forma part de l’agenda cultural que ha programat per a aquest estiu la regidoria de Cultura, que dirigeix l’edil Francesc Guardiola.

 

‘Veriueu- ho!’ critica l’abús del poder i la mediocritat de bona part de la classe política a través de l’humor irreverent i bufonesc de Xavi Castillo. L’espectacle combina música en directe i monòlegs. Segons la pròpia companyia de l’humorista, Pot de Plom, es tracta d’un “teatre de recerca” que repassa de manera crítica i satírica l’actualitat.

 

‘Veriueu- ho!’ pren el seu nom dels programes d’humor que es poden veure en les xarxes socials, en canals com Llevant Tv i Informació Tv i el diari digital Vilaweb. Aquest monòleg és, segons la companyia, la manera de respondre i d’indignar-se davant el moment polític i social que vivim.

 

Les entrades ja estan a la venda al preu de 10 euros en la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià ‘Jaume Pastor Fluixà’ i a través del telèfon 96 588 09 46.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.