• ca
  • es
Inici » Igualtat » Urbaser i Ajuntament llancen una campanya contra la violència de gènere

Urbaser i Ajuntament llancen una campanya contra la violència de gènere

| 27 novembre, 2018

L’Ajuntament i Urbaser, concessionària de la neteja viària de municipi, han llançat conjuntament una campanya de conscienciació contra la violència de gènere, a través de la qual s’han instal·lat dos rollers amb un missatge de sensibilització en diferents edificis municipals. Un d’ells romandrà en l’entrada de la reguarda de la Policia Local i l’altre s’ha instal·lat, de moment, en la Casa de Cultura, ja que divendres que ve l’associació Mujeres con Voz oferirà una conferencia-col·loqui sobre la violència masclista en el saló d’actes.

 

En aquest mateix acte, Urbaser i l’Ajuntament repartiran polseres de tela habitades als assistents. En la conferencia-col·loqui integrants de l’Associació comarcal Mujeres con Voz explicaran en primera persona vivències patides com a víctimes de la violència masclista. L’acte tindrà lloc a les 18.00 hores i després del col·loqui es visualitzarà el curtmetratge comarcal “¿Me amas?”.

 

Una vegada se celebre aquest acte, el roller passarà a instal·lar-se en la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Baixa, on es presta assessorament jurídic gratuït a les víctimes de la violència masclista.

 

Assenyalar a més que la Policia Local de Callosa d’en Sarrià disposa d’una Unitat Especialitzada d’Atenció a la violència de gènere.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies, Serveis Tècnics

Los comentarios están cerrados.