• ca
  • es
Inici » Notícies » Urbanisme inicia les obres de reparació del camí de la Casilla

Urbanisme inicia les obres de reparació del camí de la Casilla

| 10 gener, 2018

*El temporal de pluges de gener de 2017 va provocar l’enfonsament d’aquest vial i el trencament de la xarxa d’aigua i de l’enllumenat públic

Ja han començat les obres de reparació i consolidació del camí de la Casilla, afectat pel temporal de pluges de 2017. El vial va patir un important corriment de terres que va provocar fins i tot el trencament de la xarxa d’aigua i de l’enllumenat públic.

 

Els treballs, que contempla la restauració del camí amb l’execució d’un mur de contenció, s’han iniciat amb la neteja del barranc adjacent i l’eliminació d’elements i terres que es van lliscar amb l’enfonsament del vial.

 

A més del mur de contenció que donarà estabilitat al vial, es repararan les xarxes d’aigua potable, reg i enllumenat públic. Uns serveis que l’Ajuntament va reposar de forma provisional, però que necessiten d’una solució definitiva. Les obres tenen un termini d’execució d’uns tres mesos.

 

El projecte tindrà un cost total de 77.687,90 euros i des de l’Ajuntament s’ha sol·licitat al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques una ajuda del 50% dins de la convocatòria de subvencions d’aquest organisme, que tenen com a finalitat la reparació o restitució d’infraestructures de titularitat municipal, conseqüència de catàstrofes naturals.

 

La regidora d’Urbanisme, Lumi Puigcerver, ha demanat paciència i molta precaució als conductors que transiten per aquest vial durant l’execució de les obres.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.