• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Uns 1.500 scouts celebraran la seua trobada anual els pròxims 6 i 7 d’abril en els voltants d’Algar

Uns 1.500 scouts celebraran la seua trobada anual els pròxims 6 i 7 d’abril en els voltants d’Algar

| 31 octubre, 2018

La Federació d’Escoltisme València (FEV) ha triat Callosa d’en Sarrià per a celebrar la trobada que organitza anualment per a commemorar la festivitat de Sant Jordi, patró de l’entitat.

 

En la trobada, que es desenvoluparà en els voltants d’Algar, participaran prop de 1.500 scouts pertanyents a Movimient Escorta de València (MEV), Scouts de Castelló (SdC) i Scouts d’Alacant (SdA) associacions que engloba la Federació d’Escoltisme València.

 

Aquest matí l’alcalde, Josep Saval, al costat dels regidors de Joventut i Turisme, Lumi Puigcerver i Vicent Llobell, respectivament, s’han reunit en l’Ajuntament amb representants de la FEV, encapçalades pel seu gerent, Jesús Contell, per a començar a treballar sobre els preparatius de l’esdeveniment.

 

Durant les dues jornades de la trobada s’organitzaran acampades i activitats educatives per als prop de 1.500 joves d’entre 6 i 19 anys que participaran. L’objectiu de les activitats serà el de conscienciar i mostrar a la societat com aprendre i educar en valors a través de l’escoltisme. Dins de les activitats es realitzaran visites al paratge natural de les Fonts d’Algar i rutes de senderisme per la zona.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Joventut, Notícies, Turisme

Los comentarios están cerrados.