• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Una nova promoció de l’IES Callosa d’en Sarrià celebra la seua graduació amb l’acte de lliurament d’orles

Una nova promoció de l’IES Callosa d’en Sarrià celebra la seua graduació amb l’acte de lliurament d’orles

| 12 juny, 2017

El pati de l’IES Callosa d’en Sarrià es va vestir de gala divendres passat per a acollir l’acte de lliurament d’orles als alumnes de 2n de Batxillerat. Els alumnes van comptar amb el support de les seues famílies i per aquells que han sigut els seus companys i professors durant aquest tram educatiu.

 

L’alcalde, Josep Saval, i l’edil d’Educació, Estela Menaches, acompanyats per la resta de membres de l’equip de govern, van assistir també a aquest acte, en el qual els alumnes diuen adéu a una etapa crucial en les seues vides per a donar la benvinguda a una nova aventura lluny dels seus companys.

 

Durant l’acte, el primer edil i la regidora d’Educació van dedicar unes paraules a aquests joves felicitant-los i animant-los a seguir aprenent i desenvolupant-se com a estudiants i com a persones. La presidenta de l’Ampa, Francis Cortés, i el director del centre, José María Forner, també es van dirigir als xavals per a felicitar-los pel seu èxit acadèmic.

 

Els alumnes van agrair tant a pares com a docents tot el seu suport durant la seua trajectòria en el centre en un emotiu acte, en el qual alumnes de 4t de l’ESO i de 1r de Batxillerat, al costat de diversos professors, els van dedicar una representació musical i es va procedir al lliurament de diplomes. Finalment, se’ls va oferir una picaeta en la qual es va projectar un vídeo amb les millors imatges dels recentment graduats durant la seua etapa en l’institut callosí.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.