• ca
  • es
Inici » Cultura » Un viatge en imatges per la Marina Baixa dels anys 50

Un viatge en imatges per la Marina Baixa dels anys 50

| 28 novembre, 2017

*La Casa de Cultura acull una exposició dels Germans Galiana del 4 al 15 de desembre

El pròxim 4 de desembre, a les 19.30 hores, la sala d’exposicions de la Casa de Cultura acollirà l’acte d’inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Un Viatge per la Marina Baixa’, dels Germans Galiana.

 

Es tracta d’un recorregut per 24 instantànies en la qual es dóna mostra dels pobles de la comarca durant la dècada dels anys 50, així com de les seues gents i els seus costums. Callosa d’en Sarrià protagonitza molta d’aquestes instantànies en les quals es pot contemplar, entre unes altres, el poador municipal en ple ús.

 

Els Germans Galiana van començar a fotografiar en els anys 50 als turistes de les Fonts d’Algar i al poc es van convertir en els fotògrafs més coneguts de la comarca a través dels seus reportatges socials, de festes i de les seues postals, que s’han convertit en la crònica d’aquells anys mitjançant la qual descobrir com ha evolucionat l’entorn de la Marina Baixa i les seues gents.

 

La mostra romandrà oberta fins al 15 de desembre. A l’acte de presentació està previst que assistisca el fotògraf Francisco Galiana, acompanyat per l’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, i el regidor de Cultura, Francesc Guardiola.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.