• ca
  • es
Inici » Esport » Un total de 15 entrenadors de futbol participen en el Galbis en unes jornades sobre l’entrenament del porter

Un total de 15 entrenadors de futbol participen en el Galbis en unes jornades sobre l’entrenament del porter

| 29 maig, 2017

El camp de futbol municipal ‘Galbis’ va acollir divendres passat unes jornades d’actualització i reciclatge per a entrenadors i monitors de futbol que va comptar amb un total de 15 participants, en la seua majoria pertanyents de l’Atlètic de Callosa.

 

Les ponències van versar sobre l’entrenament del porter en el Futbol Base en la teoria i en la pràctica. La ponència teòrica va ser a càrrec de Nino Lema, entrenador d’Alicante C.F. Segona Divisió-A i Orihuela C.F., C.D. Dénia i Ontinyent en Segona Divisió B., així com professor de l’Escola d’Entrenadors de la F.F.C.V. en la seua delegació d’Alacant.

 

Per la seua banda, la ponència pràctica va ser a càrrec de Kiko Llinares, entrenador Nivell III, especialista en entrenament de porters, entrenador de porters en el C.F. la Nucia, Benidorm F.B., Benidorm C.D. i C.F. Nuevo Benidorm.

 

Les jornades van estar organitzades pel Comitè Tècnic d’Entrenadors de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Atlètic de Callosa C.F., i en elles va estar present el vicepresident del CTE de la Comunitat, José Antonio Correcher.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.