• ca
  • es
Inici » Educació » Un agent de la Policia Local acompanyarà als escolars en el Camí Segur al Col•le

Un agent de la Policia Local acompanyarà als escolars en el Camí Segur al Col•le

| 6 març, 2018

A partir de demà, 6 de març, se sumarà al dispositiu de voluntaris del projecte ‘Camí Segur al Col·le’ un agent de la Policia Local que se sumarà al punt de trobada de la plaça del Convent per a acompanyar els xiquets i xiquetes que facen ús de les rutes per a anar als seus centres educatius.

 

Demà l’agent acompanyarà a aquells escolars del col·legi Almedia, el dijous conduirà als del col·legi Bernat de Sarrià i el divendres als del Mirantbó. Aquest ordre es mantindrà de forma rotativa.

 

El projecte Camí Segur al Col·le ha tingut una segona jornada sense incidències en exigir l’Ajuntament a les empreses que executen obres en el Camí de la Casilla i en la carretera de Bolulla que no realitzaren talls de trànsit abans de les 09.15 hores. A través d’aquesta mesura s’han esmenat els problemes de trànsit patits en la jornada d’ahir i pels quals l’Ajuntament ha demanat disculpes als afectats.

 

Des del Consistori s’ha animat a les famílies al fet que en els pròxims dies es vagen sumant a aquesta iniciativa que té com a objectiu fomentar hàbits saludables entre els escolars i descongestionar el trànsit reduint la contaminació atmosfèrica i acústica, la qual cosa redundarà en una millora en la qualitat de vida de tot el poble.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.