• ca
  • es
Inici » Educació » Últims dies per a sol·licitar plaça en els centres educatius d’Infantil i Primària de Callosa d’en Sarrià

Últims dies per a sol·licitar plaça en els centres educatius d’Infantil i Primària de Callosa d’en Sarrià

| 17 maig, 2016

Escudo_callosa_vertical

*El termini de matriculació per a Secundària i Batxillerat s’obrirà des del 23 de maig fins al 2 de juny

Els terminis de matrícula per als centres educatius d’Infantil i Primària de Callosa d’en Sarrià per al pròxim curs acadèmic 2016/2017 finalitzen el pròxim 19 de maig.

 

La regidora d’Educació, Estela Menaches ha recordat que les sol•licituds es poden tramitar en els diferents centres educatius i a més enguany es podran tramitar telemàticament a través de la pàgina web http://www.ceice.gva.es per a “donar una major facilitat als pares”.

 

Pel que fa al 2n cicle d’Educació Infantil (de 3 a 6 anys) i Primària (de 6 a 12 anys), l’edil ha informat que la Conselleria d’Educació ha incorporat algunes novetats en la baremació per a triar centre. Així, el barem dependrà ara directament de la Generalitat Valenciana, amb la finalitat d’ “atorgar al procés d’una major transparència”.

 

Així mateix, Menaches ha explicat que “el barem s’estudiarà a partir d’ara per a cada centre educatiu independentment que siga o no la primera opció proposada per la persona interessada”.

 

Unes altres de les novetats assenyalades per l’edil seran “l’obtenció de més puntuació de la qual s’atorgava fins ara pel fet de tenir un germà en el centre sol•licitat” i, igualment, “s’equipararan per primera vegada les famílies monoparentals amb les famílies nombroses”.

 

La regidora d’Educació de Callosa també ha valorat positivament la reducció de ràtio d’alumnes per aula que passarà de 30 a 25 el pròxim curs, la qual cosa redundarà en “una millora en la qualitat de l’ensenyament”.

 

D’altra banda, el termini de matriculació per als alumnes de Secundària i Batxillerat s’obrirà el pròxim 23 de maig i finalitzarà el 2 de juny.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.