• ca
  • es
Inici » Educació » Últimes places per als tallers infantils de Pasqua

Últimes places per als tallers infantils de Pasqua

| 10 abril, 2017

Des de la Regidoria d’Educació s’ha informat que encara queden places perquè les famílies que ho necessiten puguen inscriure els seus fills en els tallers infantils que es desenvoluparan durant el període vacacional de Setmana Santa, en concret els dies 18, 19, 20, 21 i 24 d’abril.

 

L’edil d’Educació, Estela Menaches, ha manifestat que “l’objectiu d’aquests tallers és facilitar i fomentar la conciliació familiar durant el període vacacional perquè els pares puguen continuar amb les seues jornades laborals mentre els seus fills gaudeixen d’uns tallers lúdics i didàctics”.

 

Els tallers s’impartiran en la Casa Roja (Plaça d’Espanya) i s’hi realitzaran tallers d’elaboració de mones de Pasqua, jocs a l’aire lliure, cerca dels ous de Pasqua, taller de Pintacares, pel·lícules i manualitats. L’horari i el preu establit serà de 10.00 a 13.00 hores a 15 euros i de 10.00 a 14.00 hores a 20 euros. Els tallers estan organitzats pel Centre d’Estudis Signe i la Regidoria d’Educació.

 

Els interessats poden formalitzar les inscripcions en el Centre d’Estudis Signe, situat en la plaça Quatre Carreteres, 6; o a través del telèfon 618 198 983 o del correu electrònic centresigne@gmail.com.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.