• ca
  • es
Inici » Educació » Últimes places per a participar en els tallers infantils de Setmana Sant

Últimes places per a participar en els tallers infantils de Setmana Sant

| 22 març, 2016

Des de la regidoria d’Educació s’ha informat que encara queden places perquè les famílies que ho necessiten puguen inscriure els seus fills en els tallers infantils que es desenvoluparan durant el període vacacional de Setmana Santa, en concret els dies 29, 30 i 31 de març i 1 i 4 d’abril.

 

L’edil d’Educació, Estela Menaches, ha manifestat que “a través d’aquests tallers es pretén facilitar i fomentar la conciliació familiar durant el període vacacional perquè els pares puguen continuar amb les seues jornades laborals mentre els seus fills gaudeixen d’uns tallers lúdics i didàctics”.

 

Els tallers s’impartiran en el centre social de la Plaça d’Espanya on s’hi realitzaran jocs d’expressió, activitats ambientals, cançons i balls, pintacaras, explica contes, titelles, jocs de Pasqua, manualitats i excursions. L’horari establit serà de 10.00 a 12.00, de 10.00 a 13.00 i de 12.00 a 14.00 hores.

 

El preu serà de 10 euros per alumne per al taller de dues hores, 15 euros per al taller de tres hores de durada i de 20 euros per al taller de 4 hores. En el preu està inclòs el material. Els tallers estan organitzats per Animació Azimut i la regidoria d’Educació.

 

Els interessats han de formalitzar les seues inscripcions en Azimut Animació, situat en el Carrer Colom, núm. 3, 1r B, a través del telèfon 678 488 311 o del correu electrònic azimut@azimutgp.com.

cartel semana santa 2016

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.