• ca
  • es
Inici » Turisme » Turisme per la província

Turisme per la província

Benidorm

Ciutat turística per excel·lència, a tan sols 15 quilòmetres de Callosa.

Compta amb una situació privilegiada que l’ha dotat d’un especial microclima, de dolços i temperats hiverns i d’estius temperats per la brisa marina, amb temperatures sensiblement més altes que en la resta del litoral i amb l’aigua del mar dins d’uns límits que permeten el bany durant tot el any. Açò permet el gaudi d’una naturalesa que s’ha combinat, sàviament, amb el sorgiment d’una moderna i còmoda ciutat.

L’atractiu de Benidorm radica en les seues tres platges (5 quilòmetres d’arena) dotades de bandera blava, màxima distinció que atorga la Unió Europea. Estes tres platges són: Llevant , Ponent i Mal Pas, a les quals se suma la xicoteta Cala del Tio Ximo. També per un animat i variat ambient nocturn.

L’oferta d’allotjament de Benidorm és extensa, al voltant de 40.000 places hoteleres, a més de 500 en hostals i 400 en pensions. Sense deixar de costat els apartaments turístics que sumen unes 20.000 places més. I com no podia ser de cap altra manera, els 11 càmpings que romanen oberts tot l’any.

L’oferta turística de Benidorm va més enllà de les platges i del sol. El parc temàtic Terra Mítica, els parcs aquàtics, Aqualandia i AquaNatura, així com els parcs d’animals Mundomar i Terra Natura, complementen esta oferta.

Més informació:

Oficina Municipal de Turisme:
Avda. Martínez Alejos, 16.
Telf: 96 585 13 11 / 32 24.
Fax: 96 680 88 58.
Email:benidorm@touristinfo.net
www.benidorm.org/turismo

La Província

La província d’Alacant ens espera amb més de 218 quilòmetres de costa, 2800 hores de sol a l’any, un clima privilegiat i un mar suau. El paisatge de la Costa Blanca està marcat pel mar però també per les muntanyes. És la segona província més muntanyosa d’Espanya, hi ha des de valls amb els seus cultius escalonats, d’origen musulmà, als horitzons replets de muntanyes cobertes carrasques, garrofers, pins i plantes aromàtiques.

Els amants de la muntanya tenen sendes i rutes ben senyalitzades per totes les comarques interiors.

A més hi ha molts jaciments arqueològics; fenicis, cartaginesos, romans i musulmans van deixar en les nostres terres vestigis de la seua forma de vida.

Les poblacions més pròximes a Callosa d’en Sarrià són: Polop, la Nucia, Altea, Benidorm, l’Alfàs del Pi, la Vila Joiosa, Calp i els pobles de la muntanya: Guadalest, Bolulla, Tàrbena, Benimantell, etc.

Més informació:

Patronato Provincial de Turisme de la Costa Blanca.
Av. Federico Soto núm. 4 entreplanta
C.P. 03001 Alacant (ESPANYA)
Telf. 96 523 01 60 • Fax 96 523 01 55
www.costablanca.org

Turisme Rural

L’interior de la província d’Alacant oferix un gran ventall de possibilitats als seus visitants: allotjaments de turisme rural, una rica gastronomia, paisatges i rutes encantadores, etc. moltes són les raons per a escapar de la ciutat, i disfrutar de la tranquil·litat i dels serveis que oferix la muntanya d’Alacant.

Amb 1152 km2 de superfície en total, els seus 55 municipis (un 33 % tenen menys de 300 habitants) oferixen productes locals: mel, embotits, fruites i verdures, vi, licors d’herbes, etc. Així com uns paratges singulars, la via verda del Serpis, el barranc de l’Encantà, el naixement del Vinalopó, etc. A més existixen 132 cases de turisme rural, albergs i apartaments turístics.

Més informació:

www.lamuntanyadalacant.com
www.cederaitana.com

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin