• ca
  • es
Inici » Turisme » Llocs d’Interés » Les Fonts de l’Algar

Les Fonts de l’Algar

Algar

Les Fonts de l’Algar, situades a tan sols 15 km de Benidorm i a 3 km del centre urbà de Callosa d’en Sarrià, en direcció a Bolulla, constituïxen un paratge natural amb un elevat grau de conservació de la riquesa ecològica i dotat, al mateix temps, de servicis turístics i d’educació mediambiental.

Este espai va ser declarat Zona Humida protegida per Acord del Govern Valencià del 10 de setembre del 2002. És un autèntic parc temàtic sobre la importància de l’aigua com a recurs ecològic, econòmic i cultural. La visita consistix en el recorregut per un circuit d’1,5 km de longitud al llarg del llit del riu Algar (“cova” en àrab) per a veure el paisatge fruit del modelatge kàrstic de la roca calcària: les espectaculars cascades; les nombroses fonts brolladores que brollen de la roca; els “tolls” (rabejos d’aigua) on es poden prendre refrescants banys d’aigües pures i cristal·lines, antigament considerades com “font de salut”; l’antiga presa, l’imponent canal i les séquies centenàries encara hui en ús.

Els servicis orientats a facilitar i enriquir la visita amb recursos d’educació mediambiental són els següents: Oficina Turística, àrees d’aparcament, lavabos, primers auxilis, Arborètum, la zona de pícnic i el càmping de 2a categoria. A tot això cal afegir el DinoPark Algar, així com els 5 restaurants que existent en els voltants, on podrà disfrutar de la gastronomia típica de la zona.

Per a més informació pot visitar la web: www.lasfuentesdelalgar.com.

icon_facebook icon_web icon_mail icon_phone
Pàgina de Facebook    lasfuentesdelalgar.com    info@lasfuentesdelalgar.com    96 588 01 53
[easymedia-gallery med=”4165″ size=”70,70″]

Google-Maps-icon
icon pdf
 

Ubicació en pla

 

 

Descarregar Fullet

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin