• ca
  • es
Inici » Notícies » Turisme reforça el personal en Els Fonts de l’Algar i escomet millores en les seues instal•lacions

Turisme reforça el personal en Els Fonts de l’Algar i escomet millores en les seues instal•lacions

| 14 juliol, 2016

14072016_mejoras_algar_0114072016_mejoras_algar_03

La Regidoria de Turisme ha reforçat la plantilla de personal en el paratge natural de Les Fonts de l’Algar amb motiu de la temporada estival. Segons ha informat l’edil de l’àrea, Alfonso Puigcerver, “s’ha incrementat en nou treballadors la plantilla habitual que consta de vuit empleats. A més des de l’inici de la temporada també presten servei dos socorristes i un vigilant”.

 

A l’increment de personal se sumen també diferents millores que s’han dut a terme en les instal·lacions del paratge. D’una banda, s’ha habilitat una nova taquilla en l’accés principal “per a evitar cues en l’entrada”, tal com ha apuntat l’edil. En total ja són tres la que presten servei, dos en l’entrada principal i una altra en la zona del Pícnic que s’obri cada any amb l’inici de la temporada.

 

Alfonso Puigcerver també ha informat que s’està ampliant la zona de Pícnic amb la instal·lació de 20 taules més per a menjar. Així mateix, s’estan col·locant altres deu taules amb ombratge en la part posterior de la Tourist Info de l’Algar amb l’objectiu que entre ambdues zones es puga donar cabuda a unes 1.000 persones.

 

Una altra de les millores consisteix en la instal·lació de tres zones de consignes, una s’habilitarà en la zona de Pícnic, una altra en les instal·lacions de la Tourist Info i una altra se situarà prop de l’entrada principal. “L’objectiu d’aquesta mesura és la d’evitar que s’introduïsca menjar a les fonts per a així mantenir net el paratge”, ha explicat Puigcerver. Les consignes estaran operatives a partir del pròxim dilluns.

 

Amb motiu de la temporada estival, des de l’1 de juliol també està en funcionament la Tourist Info de l’Algar amb un horari de dilluns a divendres, de 08.30 a 14.30 hores, i de dissabtes i diumenges, de 10.30 a 15.00 hores i de 16.30 a 18.30 hores. En aquestes mateixes instal·lacions se situa un pàrquing gratuït per als visitants.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Sense Categoria, Turisme

Los comentarios están cerrados.