• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Transparència i participació en l’exposició del projecte Aníbits-Margequivir

Transparència i participació en l’exposició del projecte Aníbits-Margequivir

| 20 setembre, 2016

20092016_asamblea_anibits_0120092016_asamblea_anibits_02

*La Corporació Municipal celebra una assemblea popular per a explicar a la ciutadania l’actuació turístic residencial que contempla el PGOU de Callosa d’en Sarrià

 

La Corporació Municipal al complet va celebrar ahir en el saló d’actes de la Casa de Cultura una assemblea popular per a exposar i explicar el projecte turístic residencial Aníbits-Margequivir. La convocatòria va tenir com a principal objectiu atorgar la màxima transparència, així com participació a tota la ciutadania en un dels projectes més importants per al futur de Callosa d’en Sarrià.

 

Nombroses persones van assistir a la presentació del projecte i van poder debatre els detalls del mateix. Una gran majoria dels assistents es va postular a favor d’una actuació urbanística, que forma part del PGOU de Callosa i que contribuirà al creixement econòmic i demogràfic de la localitat. A pesar que es platejaren alguns matisos al projecte, aquests van ser atesos per les autoritats locals i es van aclarir tots els dubtes que envolten l’actuació.

 

Des de la Corporació Municipal es va posar així llum i taquígrafs a una actuació urbanística que es considera vital per al desenvolupament estratègic del municipi, ja que a través d’ella s’aconseguirà una diversificació econòmica en Callosa que portarà amb ella la creació de llocs de treball, tant directes com a indirectes, i que obrirà la porta a un nou mercat turístic per explotar que serà molt beneficiós per a Callosa.

 

Quant al creixement demogràfic, es va incidir durant l’assemblea la importància d’un projecte d’aquesta envergadura per a frenar la reculada que està experimentant Callosa en els últims anys, amb un descens de 356 empadronaments des de 1991.

 

Igualment, el pla acabarà amb el dèficit en les comunicacions existent en l’actualitat en Callosa.

 

Els membres de la Corporació local van insistir que el projecte Aníbits-Margequivir és una actuació turística pionera, respectuosa amb el medi ambient i integrada en el paisatge i també en el patrimoni etnològic de Callosa d’en Sarrià.

 

La Corporació Municipal va arreplegar signatures entre els assistents per a demanar a les administracions supramunicipals que donen viabilitat al projecte. La recollida de signatures es continuarà durant els pròxims dies entre les diferents entitats locals i entre els veïns i veïnes en general, amb la finalitat de avaluar l’opinió de la ciutadania sobre el projecte.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.