• ca
  • es
Inici » Notícies » Trànsit redistribueix les places d’aparcament en la zona de la plaça d’Espanya

Trànsit redistribueix les places d’aparcament en la zona de la plaça d’Espanya

| 24 febrer, 2016

Els operaris dels Serveis Tècnics de l’Ajuntament han iniciat hui, 24 de febrer, els treballs de condicionament i redistribució de les places d’aparcament existents en la plaça d’Espanya.

L’actuació consistirà en la redistribució dels espais reservats per a vehicles oficials situats enfront del número 14 de la plaça, reservant un per a ús de vehicles pertanyents als Serveis Tècnics de l’Ajuntament i un altre per a l’ús vehicles pertanyents al servei de la Mancomunitat de Serveis Socials. Es reservarà a més dues places per a l’estacionament de vehicles-patrulla de la Policia Local i un més transformat en estacionament per a motocicletes de la Policia Local. D’altra banda, s’habilitarà un espai d’estacionament per a motos situat enfront del número 11.

Així mateix, la zona de càrrega-descarrega del Racó Pau es destinarà a usos múltiples, on es permetrà l’estacionament durant un màxim de 15 minuts, amb la finalitat de facilitar l’aparcament durant aqueix espai de temps a usuaris que necessiten realitzar compres en els comerços de la zona.

Els Serveis Tècnics procediran també a eliminar les marques vials de zona blava, transformant-les en estacionament lliure.

La regidora de Trànsit, Mª Luz Puigcerver, ha assenyalat que amb aquesta redistribució de les places d’aparcament “s’evitaran les situacions de risc i molèstia que generen els actuals emplaçaments en el Racó del Carmen i en el Carrer de l’Església i, d’altra banda, amb la zona habilitada per a estacionar durant un màxim de 15 minuts es pretén que hi haja rotació en els estacionaments i beneficiar així als comerços que hi ha en la zona i a les persones que van a comprar-hi”.

24022016_tráfico_03

24022016_tráfico_04

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Seguretat Ciutadana, Trànsit

Los comentarios están cerrados.