• ca
  • es
Inici » Festes » Tot preparat per als Danses de Sant Jaume

Tot preparat per als Danses de Sant Jaume

| 20 juliol, 2017

*Des de demà i fins al diumenge les danses populars prendran els carrers de Callosa d’en Sarrià

Les festes dels Danses de Sant Jaume arrancaran demà divendres, 21 de juliol, amb tota la seua esplendor per a mostrar l’arrelada tradició que té Callosa d’en Sarrià en les danses populars. El programa d’actes arrancarà a les deu del matí amb els balls dels majorals i els caps de dansa en la plaça d’Espanya.

 

Les danses se succeiran per diferents llocs del municipi i, a les 23.00 hores en la plaça d’Espanya, serà quan es realitzen els balls centrals d’una de les festes més antigues de la Marina Baixa que daten de 1819.

 

A més, tots els matins, a partir de les dotze, s’organitzaran les cucanyes en la plaça del Convent i el dissabte tindrà lloc també la ‘Correguda del Gall’ a partir de la mateixa hora i en el mateix lloc. El diumenge, a les 18.30 hores, en la plaça del Convent es jugarà la partida del Calitx. En la programació de festejos s’afegirà a més el dissabte, a la una de la matinada, les Albaes a càrrec de l’Escola de Cant d’Estil de l’Alfàs del Pi i un correfocs el diumenge també a la una de la matinada, a càrrec de l’Associació Amics de la Cordà de Polop. El programa es completarà amb més actuacions de ball al llarg de les tres jornades i altres activitats culturals.

 

L’edil de Festes, Rosa Mari Savall, ha animat a veïns i visitants a participar en aquestes festes que mostren part de la important riquesa cultural que té Callosa d’en Sarrià.

 

Programa de festes: PROGRAMACIO_JUL_2017_DANSES

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.