• ca
  • es
Inici » Esdeveniments » Torneig de Futbol Triangular a benefici de Cáritas

Torneig de Futbol Triangular a benefici de Cáritas

| 23 maig, 2018

El Club Atlètic de Callosa, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha organitzat per a dissabte que ve, 26 de maig, un Torneig de Futbol Triangular amb caràcter solidari a benefici de Cáritas.

 

Tots els participants i assistents a l’esdeveniment esportiu, que se celebrarà en el camp Galbis, hauran de portar un 1 quilo d’aliments no peribles que es donaran a Càrites amb la finalitat de distribuir-ho entre les persones més desfavorides.

 

En el torneig triangular participaran les categories Cadet, en primer lloc, i Benjamí de 2009, en segon lloc. Els partits de cadets arrancaran a les 09.30 hores amb el CD. Polop i At. Callosa. A les 10.30 hores s’enfrontaran el SFFCV Benidorm i el CD. Polop. A les 11.15 hores jugaran el At. Callosa i el SFFCV Benidorm. A les 11.45 hores es procedirà al lliurament de trofeus als Cadets.

 

A partir de les 12.00 hores serà el torn dels Benjamins amb la primera trobada que enfrontarà al Cf. La Nucia amb el CF. At. Ciutat Benidorm. A les 12.30 hores jugaran el At. Callosa i el Cf. La Nucia. A les 13.00 hores jugaran el CF. At. Ciutat Benidorm i el At. Callosa. Finalment, l’esdeveniment es clausurarà a les 13.30 hores amb el lliurament de trofeus als benjamins.

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esdeveniments, Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.