• ca
  • es
Inici » Educació » Torna aquest estiu amb nous tallers el projecte educatiu ‘Callosa Summer’

Torna aquest estiu amb nous tallers el projecte educatiu ‘Callosa Summer’

| 1 juny, 2017

La Regidoria d’Educació i l’empresa Azimut Animació han presentat el projecte educatiu ‘Callosa Summer’ que es desenvoluparà durant els mesos estivals de juliol i agost. Es tracta d’una escola d’estiu per als joves que combina l’educació i l’aprenentatge amb la diversió.

 

El projecte amplia enguany el rang d’edats admeses, sent entre els 6 i 16 anys, i es compondrà de dos tallers principals:

 

-Taller de Ciències: s’impartiran classes de ciències adaptades als diferents nivells educatius segons l’alumnat inscrit (matemàtiques, naturals, física, química, etc.) i podran gaudir de jocs adaptats a les matèries com per exemple: lògica, càlcul, sudokus, etc.

 

-Taller de Llengües: els alumnes podran realitzar classes de llengua i literatura, valencià, anglès, combinades amb jocs i activitats d’ortografia, gramàtica, vocabulari, etc.

 

Els dos tallers inclouran les activitats de reforç escolar ‘Brain Gym’, tècnica que inclou una sèrie de moviments que milloren la capacitat d’aprenentatge i ajuden als alumnes a desenvolupar les seues capacitats; i ‘Tècniques d’Estudi a través de les Intel·ligències Múltiples’, on aprendran a crear esquemes i resums, així com a realitzar treballs i activitats estivals. Es divertiran amb concursos, premis i moltes sorpreses que faran possible als alumnes compaginar les tasques d’estiu amb la diversió i l’entreteniment.

 

L’horari dels tallers serà de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 hores, en el Centre Social de la Plaça d’Espanya.

 

El preu serà de 70 euros per alumne i per mes i inclourà la realització de tots els tallers. També l’alumne pot inscriure’s en un sol taller o en els dos. En el cas que preferisquen únicament el Taller de Ciències el seu preu és de 30 euros per alumne i mes, i el Taller de Llengües és de 45 euros per alumne i mes. Les inscripcions i el pagament poden realitzar-se fins al 19 de juny en la Casa de Cultura.

 

Aquesta escola d’estiu educativa serà impartida per professors qualificats amb tècniques d’ensenyament adaptades a les necessitats de cada alumne i està recomanada per als alumnes que desitgen passar unes divertides vacances d’estiu sense descurar les seues activitats escolars estivals.

 

Per a major informació, es realitzarà una reunió el dia 16 de juny, a les 18.00 hores, en la Casa de Cultura.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.