• ca
  • es
Inici » Educació » Terminis de matrícula per al curs 2016/2017 d’Infantil, Primària i Secundària

Terminis de matrícula per al curs 2016/2017 d’Infantil, Primària i Secundària

| 28 abril, 2016

Estela_Menaches_02_callosaLa regidora d’Educació, Estela Menaches, ha anunciat que els terminis de matrícula establits per la Generalitat Valenciana per al pròxim curs acadèmic 2016/2017 seran del 9 al 19 de maig per als alumnes que opten als centres educatius d’Infantil i Primària de Callosa d’en Sarrià, i del 23 de maig al 2 de juny per als alumnes de Secundària i Batxillerat.

 

Menaches ha assenyalat que “per primera vegada” les sol·licituds es podran tramitar telemàticament a través de la pàgina web http://www.ceice.gva.es per a “donar una major facilitat als pares”. No obstant açò, es podran seguir tramitant presencialment a través dels centres educatius corresponents.

 

D’altra banda, l’edil ha informat que la Conselleria d’Educació ha incorporat algunes novetats en la baremació per a triar centre. Així, el barem dependrà ara directament de la Generalitat Valenciana, amb la finalitat de “atorgar al procés d’una major transparència”.

 

Així mateix, Menaches ha explicat que “el barem s’estudiarà a partir d’ara per a cada centre educatiu independentment que siga o no la primera opció proposada per la persona interessada”.

 

Unes altres de les novetats assenyalades per l’edil seran “l’obtenció de més puntuació de la qual s’atorgava fins ara pel fet de tenir un germà en el centre sol·licitat” i, igualment, “s’equipararà per primera vegada les famílies monoparentals amb les famílies nombroses”.

 

La regidora d’Educació de Callosa també ha valorat positivament la reducció de ràtio d’alumnes per aula que passarà de 30 a 25 el pròxim curs, la qual cosa redundarà en “una millora en la qualitat de l’ensenyament”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.